2010. július 30., péntek

1 hasznos nap

talán az h ez a mai nap hasznos volt az erős túlzás, ha azt nézzük h gyakorlatilag semmit nem csináltunk. mivel dolgozni még nem dolgozhatunk ameddig meg nem kapjuk a papírokat, tulajdonképpen csak nyaralunk itt :) ezzel nem is lenne gond, csak azért nem ártana vmi gyakorlati képzést is adnának nekünk mert elméletben már nagyon a toppon vagyunk, csak én még soha nem vezettem jobb-kormányos autót. nem gondolom h nagyon nagy gondot okozna (how hard can it be :) ) de azért egyszer ki kellene próbálni mielőtt élesben megy a dolog.

lényeg a lényeg h ezt az ügynökségnek kellene elintézni, de egyelőre nem történt látható előrelépés ennek érdekében, talán jövő héten. 

ma felfedeztük Hatfield maradék nevezetességeit, nem volt nehéz, mert nincs neki :) körbesétáltunk h azért tudjuk h mi hol van, meg ezzel is telt az idő, na meg az időjárás is kegyes volt hozzánk, nem esett az eső mióta itt vagyunk, de a nap se sütött sokat.

ahogy azt tegnap is említettem, a szombati nap London felfedezésével fog telni, már amennyi 1 napba belefér, és különös tekintetet kapnak az ingyenesen látogatható látványosságok. mivel hétvége lesz az esti hazaérkezés kicsit kalandosnak ígérkezik, de amennyiben sikeresen veszem az akadályokat, beszámolok a látottakról.

addig is legyetek jók

R

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése